Followers

10 Şubat 2010 Çarşamba

Ayna süslemesi:)

Bu tasarımı ilk sergün'ün bloğunda görmüştüm çok hoşuma gitti ve bende deneyeyim dedim bitmiş havlu selpakların içindeki kartonları biriktirdim mutfakta çok harcandığı içinde hemen birikti sonra kesip kesip hepsini yapıştırıcıyla birleştirdim tahmin ettiğim kadar büyük olmadı neyse başlamışken bitereyim dedim gri spreyle de boyayla boyadım bitince elime alıp bütün odaları dolaştım:) nerde güzel durur diye en sonunda buldum aynamın kenerına astım duvarda olduğundan daha güzel durdu kesinlikle:))




10 yorum:

Zeynep dedi ki...

çok güzel olmuş ! yaratıcı :)

naki dedi ki...

cok begendım bu fıkrı..ellerıne saglık hemen bende yapmaya baslıyacagım :)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

merhaba züleyha..ayna süslemen çok güzel olmuş..rula kağıt olduğunu yazmasan asla anlamazdım..aynanın kenarında çok hoş durmuş ama ilk fotodaki de çok güzel görünüyor..sanırım ben olsam ilk fotodaki gibi yapardım..ben de deneyeceğim,zira hergün 1 rulo bitiriyorum ben de aşırı kullannıyorum..sevgiler..ben de beklerim bloguma..

cicibebe dedi ki...

kesinlikle süper bir fikir ve çok güzel görünüyor..ellerine saglık :)

STYLE M dedi ki...

bencede coook hos görunuyor
ellerine saglik

kalüfer böcüğü dedi ki...

Bunu sen mi yaptın??????????? Takdir ederim, hayatım da bu kadar güzel bir şey görmemiştim.

sergun dedi ki...

çok güzel olmuş, ben de çok beğenmiştim bu süslemeyi. ellerinize sağlık

Moda tasarım/tekstil♥ dedi ki...

zeynepcim çok teşekkürler beğendiğine sevindim.

naki evet dene canım kolay yapımı

huysuz ve tatlı günce: 1. resimdekini düşünerek duvarıma yapacaktım ama resimdeki gibi daha büyük gösterişli olmadığını düşündüm bende boy aynama astım zaten düz bi aynaydı artık havalı duruyor:)))

cicibebe: teşekkürlr canım benim

style m: Çok teşekkür ederimmm

kalüfer böcüğü:Evet hayatım 2. resimdeki ayna bana ait:)

sergün: Teşekkür ederim canımm.

dstyle dedi ki...

evet yapımı çok kolay gibi ama denemek lazım acaba aynanın üstüne değil de etrafına çerçeve gibi yapsak?? renkli de boyanabilir çocuk odasına süs gibi,türevi çok ben bi deneyeyim ben de eklerim, blogundan hediye haberleri sayesinde haberim oldu,izliyorum canım byeee..

Moda tasarım/tekstil♥ dedi ki...

dstyle: Evet canım kolay yapımı, boyamaya gelince içlerinde boya kendini pek göstermiyor incecik olduğu için içinide boyarsan belki biraz belli olur, çerçeve yapınca aynanın çevresini kaplamak gerekir böyle tek tarafta olunca süslemede kendini gösteriyor o yüzden böyle olmasını tercih ettim diğer türlü ayna süslemenin yanında boğulur çünkü canım benim. Bekliyorum senin süslemenide.